Boodschappenservice

Boodschappenservice

De boodschappenservice is een initiatief van CapelleWerkt en is opgericht om mensen die zelf niet in staat zijn boodschappen te doen hulp te bieden. Door samen te werken met de supermarkten Jumbo Bruins de Wingerd en Plus van Driel Slotplein bieden wij hen de mogelijkheid de boodschappen die zij nodig hebben bij hen thuis af te laten leveren door onze boodschappenservice.

Van maandag tot en met vrijdag kan er, binnen de gemeente Capelle aan den IJssel, maximaal 2 keer per week gebruik worden gemaakt van de boodschappenservice.

Gebruik maken van de boodschappenservice gaat als volgt:

  • – Maak een boodschappenlijst met daarop duidelijk aangegeven welke boodschappen nodig zijn. Daarbij kan het merk van het product aangeven worden. Wordt dit niet aangegeven dan wordt indien beschikbaar het ‘huismerk’ van de betreffende supermarkt geleverd. De boodschappen kunnen niet telefonisch doorgegeven worden.
  • – Van maandag t/m vrijdag, vóór 10.00 uur kan er gebeld worden met de boodschappenservice om door te geven dat men boodschappen nodig heeft. Het boodschappenlijstje wordt dan dezelfde dag nog opgehaald. Indien er na 10.00 uur gebeld wordt dan wordt het boodschappenlijstje een werkdag later opgehaald.
  • – De boodschappen worden één werkdag nadat het boodschappenlijstje is opgehaald, vóór 13.00 uur afgeleverd.
  • – Betaling van de boodschappen gebeurt uitsluitend door te pinnen. Contante betaling is niet mogelijk. Er geldt geen minimum bestedingsbedrag.

  • – Lege flessen kunnen bij het ophalen van het boodschappenlijstje worden meegegeven. Het statiegeldbedrag wordt dan verrekend met uw boodschappen. Het bedrag van de ingeleverde flessen wordt op de boodschappenlijst vermeld bij levering van de boodschappen.

  • Bezorgkosten: € 4,-

Bel om gebruik te maken van de boodschappenservice naar 010 – 258 17 17 (bereikbaar op werkdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur).