Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig van de Meubel- en kledingbank?

U kunt bij de onderstaande punten terecht voor een verwijsbrief. Met deze verwijsbrief kunt u een aanvraag voor meubels en kleding bij ons indienen. De verwijsbrief moet ingevuld en ondertekend worden  door de hulpverlenende instantie. De hulpverlenende organisatie dient de aanvraag in bij CapelleWerkt.

Wanneer in uw geval geen sprake is van een hulpverlenende organisatie kunt u de aanvraag zelf indienen. In dit geval moet u een motivatiebrief schrijven waarin staat uitgelegd waarom de noodzaak voor aanvraag van kleding en meubels bij u aanwezig is.

CapelleWerkt bekijkt na ontvangst van de aanvraag of u recht heeft op de diensten van Meubel- en kledingbank Goed voor Elkaar! Zonder een verwijsbrief wordt uw aanvraag niet in behandeling genomen. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd wordt er een afspraak gepland.

Tijdens deze afspraak dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en kunt u kosteloos meubels en kleding uitzoeken. Wanneer uw aanvraag wordt afgewezen zijn andere mogelijkheden wellicht bespreekbaar.

Hulpverlenende organisaties:

Welzijn Capelle
Website
Tel: 010-707 49 00

Havensteder
Kantoor Fluiterlaan
Fluiterlaan 399
Capelle aan den IJssel

Sociale Zaken
Rivierweg 111
2903 AR Capelle aan den IJssel
Tel: 010-284 84 57

Buurtmoeders
Website

Kerken

Via onderstaande links kunt u meteen het aanvraagformulier downloaden. Neem het aanvraagformulier dan mee naar 1 van de hulpverlenende organisaties om deze te laten ondertekenen.

Capelle aan den IJssel:
Aanvraagformulier Meubel en kledingbank Goed voor Elkaar!

Krimpen aan den IJssel:
Aanvraagformulier Meubel en kledingbank Krimpen aan den IJssel

Bij vragen kan er contact opgenomen worden met onderstaand telefoonnummer. Op onderstaand adres kunt u terecht om meubels en kleding uit te zoeken.

Contactgegevens:
Showroom Stichting CapelleWerkt, Meubel- en Kledingbank Goed voor Elkaar!
Mient 22
2903 LC Capelle aan den IJssel
Telefoon: 010-4580290